Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bartol Kunert

Mladić iz domaćeg drugoligaša prešao u Lazio: 'Vjerujemo da će jednom dogurati do reprezentacije'

Foto: NK Rudeš
1/3
01.02.2023.
u 13:22

Ofenzivni vezni iskazao se u mlađim kategorijama Rudeša. Sportski direktor kluba SIlvio Marić istaknuo je kako je ovo velika čast za njih, pa i za njegov bivši klub Segestu.

Trenutačno vodeći sastav druge hrvatske nogometne lige Rudeš objavio je kako je njegov dosadašnji igrač, 17-godišnji Bartol Kunert prešao u redove talijankog Lazija. Kunert je u Rudeš stigao iz Segeste 2021. godine, igra na poziciji ofenzivnog veznog, a dosada je nastupao za kadetsku momčad u Prvoj HNL.

"Naš klub definitivno ima viziju, a nju pretvaramo i u misiju. Sve ono što govorimo i potvrđujemo iz svakodnevno, odnosno sprovodimo u djela. Zato zahvaljujem svim akterima navedene suradnje, posebno obitelji Kunert, a ne mogu vam opisati koliko smo ponosni na Bartola. S toga mu i ovim putem želimo puno sreće u daljnjem razvoju sportske karijere", rekao je direktor Rudeša Stipe Čondrić.

"Sretni smo jer ovo je ozbiljan transfer. Također, nagrada je to svim ljudima u omladinskom pogonu, onima koji su procijenili njegovo znanje. Velika je to čast za sve, pa i Segestu. Naravno, želimo mu puno sreće u daljnjem razvoju i nadamo se, odnosno vjerujemo da će jednog dana postati vrhunski igrač, dogurati do reprezentacija, prvo mlađih dobnih kategorija, a potom i A reprezentacije", dodao je sportski direktor kluba Silvio Marić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije